Brætspilsevent.dk er en del af GAMES i Aarhus og København.

Vi elsker brætspil og derfor tilbyder vi brætspilsevents! Så har du, din familie, dine kolleger eller venner mulighed for at tilbringe nogle fornøjelige timer i selskab med nogle af de mange sjove, anderledes og spændende brætspil, der findes derude.

Uanset om du kunne tænke dig et brætspilarrangement for din klasse, SFO eller forening, til en børnefødselsdag, en familiefest eller et firmaevent, så står vi til rådighed. Vi medbringer massevis af spil fra vores store spilbibliotek og kyndige spilleguruer til at hjælpe jer i gang med det hele. Alt er tilpasset lige præcis jeres niveau og behov – uanset om I er børn, voksne eller begge dele.

Vi har tidligere deltaget ved større arrangementer; Aarhus Brætspilsfestival, Cluster Square, SFO Festival m.m. og gør det gerne igen. Så skriv også gerne til os, hvis du brygger på noget lignende. Da butikkerne ligger i Aarhus og København er det dér, vi har vores base, men vi tager meget gerne rundt i hele Danmark – så skal du bare være indstillet på at dække transporten.

Skriv til os

Har du spørgsmål, vil booke os eller bare forespørge på en pris?

Kontakt os